אז איך בוחרים נכון ביטוח נסיעות לחו"ל? מהם הפרמטרים שאתם צריכים לבדוק? עברו על הסעיפים הבאים ותוכלו להחליט לגמריי לבדכם!
הפרמטרים שיעזרו לכם בשאלה: איך לבחור ביטוח נסיעות לחו"ל
- ביקורות והמלצות.
- מחיר פוליסת הביטוח.
- גובה כיסוי של חברת הביטוח.
- הרחבות אפשרויות.
- שירות לקוחות.
- פיצוים מיידים.
כעת, נפרק את הפרמטרים ונסביר לכם מה ואיך צריך לבדוק כל אחד מהם, קדימה בואו נתחיל!
ביקורות והמלצות על חברות ביטוח נסיעות לחו"ל
אפשר לכתוב את שם חברת ביטוח הנסיעות ולראות באמצעות גוגל את הביקורות שיש עליה, זה נגיש וקל מאוד, הנה דוגמא, תראו את הדירוג של פספורט קארד:
אפשרות נוספת, היא באמצעות גודיי, לראות ביקורות של משתמשים אשר עשו ביטוח דרכנו ובסיום קיבלו משוב למלא איך היה להם כאשר היו מבוטחים עם הראל, הפניקס, מגדל, מנורה ופספורטכארד כמובן. תוכלו לראות ולהשוות דירוגים וביקורות דרך ממשק השוואת ביטוח נסיעות וזה נראה כך:
מחיר פוליסת הביטוח
כנראה שזהו הפרמטר שגם יקבע איך לבחור ביטוח נסיעות לחו"ל, הרי מחיר בסופו של דבר הוא הדבר החשוב והמרכזי ביותר, אז גודיי כאן עושים לכם את החיים ממש קלים. כי יש לכם מחירון ביטוח נסיעות היקפי עם כל חברות ביטוח הנסיעות המובילות, כמו כן - אפשר לראות גם מחירים לפי חברת ביטוח, למשל מחירון של הראל, הפניקס, כלל וכן, גם מחיר פספורט קארד וחברות מובילות נוספות. וכמובן, יש את אפשרות לערוך השוואת מחירים בין חברות הביטוח, ואז תוכלו לראות מהזול ליקר מהו מחיר פוליסת הביטח שלכם.
גובה כיסוי של חברת הביטוח
כל חברה מספקת כיסוי עד גובה מסויים, אצלנו בגודיי תוכלו לגשת אל כל אחת מן החברות ולראות את עיקרי הפוליסה שלהם, שם כתוב את הכיסוים. כמובן, שגם דרך מנוע השוואת המחירים בין חברות הביטוח תוכלו לשנות תצוגה ל-השוואה ולראות למעשה את גובה הכיסוי והפיצוי.
הרחבות ביטוח אפשריות
למעשה, כמעט כל החברות מספקות את אותן הרחבות, עם מעט שינוים אלו מספקים ביטוח ביטול השתתפות עצמית לרכב מגיל 18 ואלו מגיל 23. ישנם כאלו שמכסים גם מצלמה כציוד יקר וישנם כאלו שעושים כיסוי לפלאפון ברף גבוה יותר מהאחר. את הדברים האלו, כדאי לבדוק באופן פרטני דרך השוואת הכיסוים (כמו שמוצג בפסקה הקודמת). בודדים המצבים בהם אין הרחבה ספציפית לחברה מסויימת. לכן, אם יש הרחבה שעשיתם, כדאי שתבדקו מי מכסה אותה באופן המתאים לכם בויתר.
שירות לקוחות
כן, טיפול בתביעות הוא חשוב מאוד וגם שיהיה לכם מענה. אבל שאנחנו מתכוונים לשירות לקוחות, אנחנו מתכוונים למצבי חירום בחו"ל שאתם צריכים להפעיל את הביטוח ורוצים זמינות מירבית. לשם כך, כתבנו על כל אחת מהחברות את אמצעי ההתקשרות איתה, זמני הפעילות ואופן יצירת הקשר מחו"ל. תוכלו להיכנס ולהכיר את שירות החירום והלקוחות של חברות ביטוח הנסיעות.
- מוקד חירום וטלפונים פספורט קארד
- טלפונים ושירות מגדל ביטוח נסיעות
- טלפונים ביטוח נסיעות לחו"ל הראל
- טלפונים הפניקס ביטוח נסיעות לחו"ל
- טלפונים כלל ביטוח נסיעות לחו"ל
- טלפונים מנורה ביטוח נסיעות לחו"ל
פיצויים מיידים
פספורטכארד היא החברה הראשונה שידעה לתת מענה במקרה בו איבדת את המזוודה שלך. עם הכרטיס שהיא מספקת שהופך לאשראי, נטען בו באופן מיידי כסף שאפשר להשתמש בו למקרה הצורך. לאחר מכן, חברות נוספות נתנו מענה כמו הראל שבאמצעות Bit טוענים לך כסף במקרה של אובדן מזוודה. ישנם פיצוים מיידים נוספים וחברות ביטוח נוספות מצטרפות כל הזמן. בכל אחת מן עמודי חברות ביטוח נסיעות לחו"ל תוכלו לראות מידע על כך (הרשימה מופיעה בסוף האתר).
מקווים שעזרנו לכם וכעת אתם יודעים איך לבחור ביטוח נסיעות לחו"ל.
חופשה מהנה, Gooday.